aZLiN's FotoPage

By: aZLiN aMR

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Aug-2008 11:02 Email | Share | | Bookmark
aNak KuCinG Ku

Buat aper today? Ape lg...ronggeng la..hahaha
Laki aku kene gi Bentong..elok plak Syidah ajak ronde The Curve..aku pon aper lg..laju buaiku laju la sahut seruan jln² nie.
Elok kuar kete (bkn 1 shot terus kuar...siap edjas² lg) aku ternampak 3 ekor anak kucing tergolek bebetul port kete aku parking...terkejut aku tgk..!! Mak nyer dah lari jauh sket sbb terkejut I guess..

Lame jugak aku tgk b4 aku chow gi isi minyak. Pas isi minyak aku pusing balik sbb tak sedap ati. Tapi aku tgk mak nyer dah ngadap arah anak² nyer even still dok spot yg same memula tadik. So aku ingat ok la..

Aku lik dr ronggeng 7pm..mmg ptg tu ujan...tak lebat, tp stok lame. Sedih sgt tgk...rupanyer maknyer dah lari, tinggalkan diaorg beradik terkontang-kanting gitu jerk.. Yang buat lg sedih & ngalir air mate aku biler tgk 2 ekor dah keras...mati. Yang survive tu pon dah dok diam jerk..mengiau tak...jln pon tak. Letih dah kot mengiau tak de saper hirau..

Terus aku amik anak kucing tu & balut dgn towel. Comel..kecik jerk. Terus aku msg K.Cik tanyer pasal kucing. (Adik ipar aku tu doktor kucing..hehe).

-kang sambung...tetiba ader urgent keje nak kene settle


Sunday, 20-Jul-2008 15:27 Email | Share | | Bookmark
ShoPPinG DaY..

Bangun lambat!!! Balas dendam kekurangan rehat last week.
Tghari terus kuar jumpe K.Chik (adik ipar aku) sbb dier nak gi beli brg2 utk gi camping. Amik dier terus ke Mydin Mall. K.Chik yang mencari barang, dgn laki aku skali shopping..hahaha.

Pas lunch kat Mydin, ke Summit plak carik kedai gambo sbb K.Chik nak cuci gambo..hehe..
Pastu terus lik umah utk solat Zohor & Asar. Then kuar lik utk antar K.Chik lik.

Malam...bkn leh rehat pon. Aku bergelumang dgn minit mtg WCM. Busan seh buat minit nie...plak kalo yg libatkan sambai 27 pages...hazab!!! Sempat lg update fotopages after siap update minit..hehehe



Saturday, 19-Jul-2008 15:09 Email | Share | | Bookmark
HePi BeSDaY SiS!!

Keje ar pulok today....so tak de ar dpt gi kenduri...
Lik keje, aku singgah jap pegi beli brg2 utk buat besday kek adik aku & start buat.
Hasilnyerrrrr....tadaaaa...


Around 4pm, my bro came by to give kiriman from mak & abah (through Acik Padin). Got 4 biji durian & 4 ikat rambutan. Kitaorg bedal 2 biji skali hadap & left another 2 for my sis.
So, after sort the things out..I've plan to take her for dinner..pre-besday la kire..hehe.
Took her to Sri Murni SS2. Telan ciken chop...which I find so n so jerk la.
After dinner, send her back to her apt. I accompanied her since there are too much thing for her to carry by herself. She looked surprise biler aku hand over Body Shop nyer bag Ayoo..besday present la dei! Adiah nie kongsi dgn adik aku Jiji tu..







Sunday, 4-May-2008 11:00 Email | Share | | Bookmark
Hadiah utk Ibu

Otw nak lik KL, saje sms ibu tanyer khabor..Yang paling best biler dapat sms ibu...

"Lin, tanx 4 ur lovely prsent. Dlm bebyk hdiah tu yg paling best. Yong uji lak bgi teaset vantage. So ibu nnti tmbh set pggan mkn je. Tq Lin... Sori ari 2 x dpt sembang lama ngan lin"

Pergh! terharu aku beb dpt sms ibu tuh. Terasa sgt hadiah yg kite bg tu mmg dihargai.
Terus terpk "kalo aku bg lebih 1 brg lg pon tak pe"
Hehehehe..



Saturday, 3-May-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
RonGGenG To LuMuT

 
 
 
Lepas abah n mama sampai...aku, laki aku dgn kengkawan sekolah dier dulu meronggeng ke Lumut plak..sesaje jerk melayan ronde...tangkap2 gambo
(ceh! padahal org perak jugak, lumut tuh dah puluh2 kali pegi...sibuk jugak nak tangkap gambo..hahaha)
Lepas lepak minum, singgah manjung plak ke gerai uncle zam..utk mkn plak..haha
Gilo!

(lain-lain pix, ader kat sue, jut & khamisah..nanti nak mintak diaorg send)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net